Reacties van clienten

Cora is een warme rustige vrouw. Ze laat je uitpraten en weet goed wat je hebt en meteen na mijn eerste bezoek en de juiste medicatie voelde ik mij een plezieriger mens (25-08-2017).

Mijn leven werd grotendeels geleefd door de impact van mn hormonen. Er was een week dat ik mij goed voelde. Door meer inzicht te krijgen,weten hoe te handelen wat hormonen met je doen. Heeft mn hormooncoach mij veel geleerd en met name dat ik meer kan genieten van mijn leven!(27-08-2017).

Wat een schat van een mens is dit. Voelde me welkom en vooral begrepen. Eindelijk iemand om over dit onderwerp serieus te praten. Ze signaleert van alles. Komt op vorige gesprekken terug. Ja ze geeft alle aandacht. Dikke 10 (21-09-2017)

Cora van Wijnen is een fijne gesprekspartner, geeft duidelijke informatie en heeft een luisterend oor.(30-11-2017).

Gesprek met iemand die weet waarover je praat, ervaring heeft en over deskundigheid op het gebied van de overgang beschikt (04-01-2018).

Vriendelijk, ontspannen, toegankelijk, luisterend, meedenkend, geduldig, handig,besluitvaardig en uiteraard professioneel.(14-03-2018).

Meer energie, voel me fitter en gezonder. Inzicht gekregen in tekorten die er waren. Vrichtbaarheid lijkt toegenomen. Voel me eindelijk gehoord in mijn vragen en heb meer inzicht gekregen en duidelijk resultaat.
Ik ben zeer tevreden met de deskundige hulp. Eindelijk iemand die hormonale verbanden legt en goed uitleg geeft, daarop ook direct acties op uitzet. Zeker iets wat veel vrouwen denk ik zoeken met diverse hormonale problemen.(17-03-2018).

Heel fijn gesprek gehad, goede tips gekregen. Fijn dat iemand je begrijpt.(28-03-2018).

Mijn ervaring is positief, degene waar ik was , is erg prettig in de omgang, betrokken, goed voorbereid, geeft aandacht, en is ook benieuwd naar de reacties van jou op de supplementen die je gebruikt. Ik zou het zeker iedereen die met klachten van overgang en daarna kampt het aanraden een Care for Woman consulente te bezoeken. Ze is altijd goed voorbereid, weet waar ze over spreekt, goede voorlichting, prettig in de omgang (14-06-2018)